KRAMI logotyp, länk till
startsidan

Krami Halland

Sedan årsskiftet 2019 är Krami Halmstad och Krami Falkenberg ihopslagen som Krami Halland.

I Krami Halland ingår Kriminalvården, Arbetsförmedlingen samt Falkenberg, Halmstad och Varberg Kommun. Krami Halland har möjlighet att ta emot deltagare från alla Hallands kommuner mot en fast kostnad. Kontakta oss för mer information.

Krami Halland finns nu i Krami – Falkenberg:s gamla lokaler på Storgatan 39 i Falkenberg

 

Du som vill ha stöd i att komma ut i sysselsättning, få ett arbete eller börja studera är välkommen att ta kontakt med oss!

Målet är att du ska bli självförsörjande och kunna behålla ditt arbete.

Vår målgrupp är personer som har en social problematik grundad i missbruk och/eller kriminalitet och som, på grund av detta, behöver ett omfattande stöd för att ta sig ut på arbetsmarknaden. Gemensamt för målgruppen är ett behov av socialt lärande för att kunna finna, få och behålla ett arbete.

Att delta i Kramis verksamhet är frivilligt och därför förutsätter vi att du vill genomföra de förändringar som krävs för att komma ut på arbetsmarknaden. 

Krami Halland arbetar med individuella intag och anpassar vägledningen till deltagarens individuella förutsättningar, såväl enskilt som i grupp.

Krami Halland erbjuder även olika sociala och kulturella aktiviteter såsom konst/museibesök, matlagning och diverse sportaktiviteter.

 

Informationsmöte torsdagar kl. 13:30 – 15:00

Krami Halland har regelbundna öppna informationsmöten på torsdagar mellan kl. 13.30 – 15.00 då vi berättar om verksamheten. Ingen föranmälan krävs!

Vi bokar även in individuella informationsmöten.