KRAMI logotyp, länk till
startsidan

Krami Halland

Kramis lokaler är för närvarande stängda för besök 

Krami Halland följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridning av Coronaviruset. Detta innebär att vi tillsvidare kommer att bedriva verksamheten under andra former än vi brukar. Vi kan inte ta emot några besökare i våra lokaler utan allt arbete sker på distans (via videokonferenser och telefon).

Vill du veta mer om Krami är du välkommen att ringa oss på 010-171 34 16 eller 072 862 68 80.

/Krami Halland 2020-04-15, sidan uppdateras.

I Krami Halland ingår Kriminalvården, Arbetsförmedlingen samt Falkenberg Kommun. Krami Halland har möjlighet att ta emot deltagare från alla Hallands kommuner mot en fast kostnad. Kontakta oss för mer information.

Krami Halland finns nu i Krami – Falkenberg:s gamla lokaler på Storgatan 39 i Falkenberg

 

Du som vill ha stöd i att komma ut i sysselsättning, få ett arbete eller börja studera är välkommen att ta kontakt med oss!

Målet är att du ska bli självförsörjande och kunna behålla ditt arbete.

Vår målgrupp är personer som har en social problematik grundad i missbruk och/eller kriminalitet och som, på grund av detta, behöver ett omfattande stöd för att ta sig ut på arbetsmarknaden. Gemensamt för målgruppen är ett behov av socialt lärande för att kunna finna, få och behålla ett arbete.

Att delta i Kramis verksamhet är frivilligt och därför förutsätter vi att du vill genomföra de förändringar som krävs för att komma ut på arbetsmarknaden. 

Krami Halland arbetar med individuella intag och anpassar vägledningen till deltagarens individuella förutsättningar, såväl enskilt som i grupp.

Krami Halland erbjuder även olika sociala och kulturella aktiviteter såsom konst/museibesök, matlagning och diverse sportaktiviteter.

Informationsmöte torsdagar kl. 13:30 – 15:00

Krami Halland har regelbundna öppna informationsmöten på torsdagar mellan kl. 13.30 – 15.00 då vi berättar om verksamheten. Ingen föranmälan krävs!

Vi bokar även in individuella informationsmöten.